0652685615 [email protected]

Over

Betrouwbaar

R

Fris en schoon

Gevelreiniging Hilversum brengt de schoonmaakbranche naar een hoger niveau

De gevel van uw kantoor ziet zwart van de uitlaatgassen. Door uw ramen kunt u niet fijn naar buiten kijken. Of uw vloer ziet eruit alsof hij ook weleens opgefrist mag worden? Dan bent u aan het juiste adres bij Gevelreiniging Hilversum, onderdeel van De Vries Multidiensten. Wij zijn namelijk de specialist in ’t Gooi, Almere en Amsterdam als het gaat om gevelreiniging en glasbewassing, van zowel eengezinswoningen maar ook (grote) kantoorpanden.

Gevelreiniging Hilversum blijft investeren

Gevelreiniging Hilversum is in 2016 opgericht door de gediplomeerde en ervaren glazenwasser en gevelreiniger Edwin de Vries. Kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs is voor hem het uitgangspunt met zijn schoonmaakbedrijf. Dit doet Gevelreiniging Hilversum door continu te investeren in de juiste (duurzame) schoonmaakmiddelen en -materialen. De ambitie is uiteindelijk om de schoonmaakbranche naar een hoger niveau te tillen!

Gevelreiniging

Zwarte gevels, ramen en vloeren zijn verleden tijd

Gevelreiniging

Glazenwasser tegen houtrot

Het regelmatig schoonhouden van zowel de gevel als ruiten en kozijnen is van groot belang voor het behoud van uw onroerend goed. Een glazenwassersbedrijf of gevelreiniger op gezette tijden laten langskomen voorkomt bijvoorbeeld hoge toekomstige onderhoudskosten. Zo zorgt het schoonhouden van ramen ervoor dat houtrot minder snel toeslaat en de kozijnen beter in de verf blijven zitten, en kan juist gevelreiniging ertoe bijdragen dat er minder vervuiling op de ramen komt.

Bovendien geeft het altijd een goede uitstraling aan klanten als zij zien dat uw pand goed wordt schoongehouden door een professioneel glazenwassers- en gevelreinigingsbedrijf.
Kortom: een win-winsituatie.

't Gooi

Hilversum

Amsterdam

Almere

Wilt u meer weten over Gevelreiniging Hilversum?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bent u benieuwd naar onze schoonmaakmethodes? Neem dan nu contact op met Gevelreiniging Hilversum!