0652685615 [email protected]

Glazenwasser

Betrouwbaar

R

Fris en schoon

Een frisse blik op de wereld

Door regelmatig Gevelreiniging Hilversum langs te laten komen voor de ruiten van uw bedrijfspand of woning zorgt u ervoor dat dit het geval blijft. Ook hoge kantoorgebouwen zijn daarbij een optie, wij maken gerust gebruik van een hoogwerker, gondel of hangladder. Van hoogtevrees is daarbij geen sprake. Het maakt voor onze medewerkers dan ook niet uit of het onroerend goed betreft met tien ramen of met vijfhonderd. We krijgen alles schoon!

Onze uitrusting bestaat zowel uit de traditionele gereedschappen als wassers, wissers en krabbers, maar ook maken wij gebruik van telescoopbewassing door middel van osmosewater. Met deze laatste methode wordt de beglazing schoongemaakt met een borstel en speciaal water, dat in principe geen strepen of druppels achterlaat.

Maar welke manier wij ook gebruiken om uw ruiten te reinigen, uiteindelijk gaat het er Gevelreiniging Hilversum om dat u geen vertroebelde kijk meer naar buiten heeft. Daarom lopen we nog altijd een kwaliteitsronde met onze klanten, zodat u er zeker van bent dat er bijvoorbeeld geen lekkende randjes meer zijn of druppels die zijn achtergebleven. Want streeploos schoon is waar wij voor gaan!

glazenwasser Hilversum

Glazenwassen ACTIE

glazenwasser Hilversum
glazenwasser Hilversum

De buitenzijde van uw gehele huis

€ 20,00

(inclusief vensterbanken en kozijnen)

glazenwasser Hilversum

De buitenzijde van uw bovenste etages

€ 12,50

(inclusief vensterbanken en kozijnen)

't Gooi

Hilversum

Amsterdam

Almere

Wilt u meer weten over ons professionele glazenwassersbedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op en hoor wat Gevelreiniging Hilversum voor u kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.